Eiger på plass i Frederikshavn

Eiger er på plass i Frederikshavn og klar for årets Cup No.1. På tross av at det kun er G13 og G14 på plass i år, viste de to lagene svært godt igjen under mandagens åpningsseremoni. Som her hjemme er det flott vær også i Danmark - kanskje litt i varmeste laget for spillerne, men greit for publikum. Både G13 og G14 spiller sine to første kamper tirsdag. G14 er først ut kl.08:45 mot svenske Gøtaholm, mens G13 åpner mot Ålgård timen senere.

Årets Cup No.1 er den 35 i rekken og anslagsvis 4000 fotballspillere er på plass i Frederikshavn denne uken.

Vi prøver tradisjonen tro å oppdatere med resultater og en stemningsrapport regelmessig under årets turnering.

Fanebærer Petter Johansen Skadberg ledet an da Eiger ble presentert på Frederikshavn stadion