Eiger J 14 seiler i medvind

Eiger jentene fikk ikke være med til "fotballens mekka", SR-Bank Arena, der Eiger hadde fått mange gratis billetter til 16 mai kampen mellom Viking og Ulf Sandnes. Mange av klubbens barne og ungdomslag tok turen inn.
De selv skulle møte tabell jumbo Vidar til seriekamp i Hålå.
Sterk nordvest vind, som er normalt i Hålå preget også forholdene denne onsdag kvelden.
Eiger jentene fikk medvind i første omgang i en omgang de dominerte banespillet. Etter flere halv-sjanser drar Marion Zakariassen seg forbi en Vidar spiller og plasserer ballen i høyre hjørne fra 16 meter. En fantastisk bra enkeltmannsprestasjon fra Marion. Da var det spilt 15 minutt av kampen. Etter det var det ytterligere noen halvsjanser til Eiger uten at det ble så mye ut av det. 1-0 stod seg til pause.

Frykten fra trenerteamet i pausen var motvinden i 2 omgang. Jentene løste det imidlertid på en god måte og presset fra første sekund. Etter 15 minutt skulle de også få lønn for strevet. Ballen ble slått opp på June Kvamsø som fra 16 meter vendte vekk sin oppasser og plasserte ballen i mål. Der og da trodde Henning og Vidar at seieren var i boks. Men bare 5 minutter etterpå kom Vidar på et kjempe-angrep der spissen deres bommet på åpent mål fra 2 meter. 5 minutter før slutt hadde Vidar en ny stor sjanse men Isabell Høyland reddet mesterlig på streken.
Kampen ebbet ut med 2-0 og Eiger tok en fortjent seier, men med rette flaks kunne Vidar tatt 1 poeng.

Alle jentene gjør en fantastisk kamp, men trenerteamet har lyst til å framheve den fantastiske innsatsen Vilde Birkeland la ned. Godt jobbet Vilde⚽️
Neste kamp for disse flinke jentene blir borte mot Ulf Sandnes den 30 Mai

Vkvams