J12-seier i Sandnes

I går tok J12 turen til Sandnes og møte med Austrått. Det var første gang jentene møtte dette laget. Kampen startet med et baklengs mål, men jentene var veldig på hugget denne tirsdagskvelden, varmen til tross og snudde kampen raskt. Etter kort tid stod det plutselig 1-4 i favør Eiger. Alle spillerne jobbet godt både individuelt og sammen som et lag. Det var gode taklinger, klareringen, finter, skudd, pasninger og fint samspill.

Kampen endte til slutt med seier 9-5 og måtte selvsagt feires med is på hjemveien. Det ble en fin opptakt til nasjonaldagen og jentene ser fram til borgertoget på ettermiddagen 17.mai.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn