Tap og seier for J14 i serien.

 

2 Mai tok Eiger jentene turen til Stavanger for å få revansje mot Viking som de tapte 4-1 i Adidas Cup kampen før.

Dette ble en mareritt av en kamp fra første spark på ballen og Viking jentene ga seg ikke før det stod 5-0. 

En sjanse var alt Eiger jentene hadde i løpet av 70 min. Vi har slått Viking før og kan gjøre det igjen men da må respekten legges igjen i garderoben.

 

Bogafjell var neste motstander i serien og det var en mer skjerpet gjeng vi fikk se da. Bogajell hadde vunnet sine 2 første kamper, så vi var forberedt på at vi ville møte et bra lag denne varme sommerkvelden i Hålå.

Eiger gikk hardt ut og etter 10 min spill bryter Vilde fint, hun finner Iselin med en utsøkt pasning. Iselin finner igjen June på løp igjennom og alene med keeper setter hun ballen til venstre for keeper og i mål.

Etter dette tar Bogafjell mer og mer over kampen men uten å skape de store sjansene. Silje og Kamilla rydder opp i kjent stil.

Andre omgang blir en stillings krig der ingen av lagene skaper de helt store sjansene. Men 10 min før slutt får vi ett corner der Lisa ut for å slå inn. Etter litt klabb og babb i felet får Kamilla ballen på 18 meter og fyrer av, keeper må gi retur og der dukker June opp setter returen i mål. Eiger finner fortjent 2-0 og kan se frem mot neste kamp som blir 16 Mai mot Vidar i Hålå.

 

Stå på jenter.

Vkvams

 

 

 

toString(); data-href="" data-layout="button_count" data-size="small" data-mobile-iframe="true"> Del

Kontakt oss

Daglig leder: Thor Jostein Dyrnes
Sportslig leder: Bjørn-Arne Slettebøe
 
Postadresse:
Postboks 36
4379 Egersund
Besøksadresse:
Uførfjellveien 50, Eigersund

Epost:
tjd@eigerfk.no

Følg oss