2 kamper spilt i Adidas Cup J14.

Eigers jenter 14 lag har spilt 2 kamper til i Adidas Cup.

Etter storseier mot Bryne (10-0) var det Viking hjemme som stod for tur.

Kampen gikk i Hålå 23 mars. Kampen mot Viking viste klasse forskjell mellom lagene.

Eiger leder ufortjent 1-0  til pause der vi scorer på den ene sjansen vi har. Viking har flere 100% sjanser men får ikke mål.

2 omg er enveis kjøring mot et mål. Og til slutt står det 4-1 til viking som ikke er mål for lite, sier trener Vidar Kvamsø.

Siste kamp gikk borte mot Staal fredag 4 mai og skulle Eiger ha noe sjanse til avansement i Adidas Cup måtte det tas poeng her. Resultatet ble 3-2 til Eiger !

Fokuset var bevegelse uten ball for å hjelpe hverandre. Snakking og også prøve å komme raskere opp med laget for å hjelpe til i angrep.
Taktikken fungerte bra selv om det alltid er noe å sette fingeren på.  Men jentene jobbe veldig godt.
Det som var ekstra bra i denne kampen var at vi ikke gir opp når Staal går fra 0-2 til 2-2 og vi klarer å få den avgjørende 3-2 scoringen.
Alle 13 gjør en kanon innsats, men jeg vil rette en stor takk til Thea Marie Øglend og Sunniva Teige som stiller opp for oss når vi mangler folk og mtp at de er 2 år yngre så kommer de godt ut av oppgaven
og ikke minst Camilla Tønnessen som spiller sin første kamp på flere år, skulle tro hun aldri hadde gitt seg, er kommentarene til Kvamsø.

Staal kan fremdeles ta 2`dre plassen fra Eiger jentene, men da må de slå både Viking og Bryne med store siffer. Stall møter Viking allerede nå på onsdag.