Kjekk alternativ trening!

G13 valgte torsdag en noe annerledes vri på treningen. I stedet for lek med ball i Hålå, tok laget turen til Gråurd-vika sørvest av Nodland. Der la guttene, trenerne og flere foreldre ned en formidabel innsats med rydding i fjæresteinene. Flere timers innsats gav god "avkastning" med fulle søppelsekker, dekk og andre "rabe". Litt grilling og kakespisning ble det også tid til på en ettermiddag der guttenes innsats og samarbeidsevner ble utfordret. G13 fikk bare gode skussmål for sin iver og innsats og det ble en svært kjekk alternativ trening.

.