Husk fristen!

I morgen er siste frist til å melde seg på fotballskolen som går av stabelen neste helg. Spillerutvikler Andrè Olsen garanterer inspirerende og gode økter under ledelse av A-lagstrener Jone Mathiesen og en rekke spillere fra a-laget. Fotballskolen er for spillere fra 5. til 8. klasse og er åpen for alle i denne aldersgruppen.

Ellers:

Fotballskole for unge, fremadstormende spillere som ønsker en lærerik, kjekk og minnerik opplevelse med A-lagstrener og spillere
De skal få bli kjent med den nye A-lagstreneren og hvordan et a-lag trener og spiller
Spillerne på a-laget er store forbilder.
Det blir rullering i smågrupper, der spillerne skal være innom samtlige trenere.
Kjekke øvelser, mye spill og innlagte konkurranser
Kr.300 inkl.lunsj
Et par overraskelser
For spillere 5-8 klasse (f.2004-2007)
Vi satser på ei fantastisk helg, med mye god læring og trivsel, der vi håper på mange deltakere.

Påmelding til Andrè Olsen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andrè Olsen har allerede begynt å øve seg på noen av Jone Mathiesens særegne ord!