Frister til gjentakelse!

J14s turnering i Hålå i helga ble avviklet på beste vis. Når da også værgudene viste seg fra sin beste side, ble det en god turnering med høy kvalitet på lagene. Viking slo Staal i finalen, mens Eiger slo Bogafjell 6-3 i bronsefinalen. Eigertrener Vidar Kvamsø skulle helst sett at Eiger tok seg til finalen, men sjansesløsende Eigerjenter hadde ikke helt marginene med seg i to av kampene. Eiger gikk likevel ubeseiret gjennom helgen og Kvamsø mente det ble svært god matching å møte disse gode lagene.

Turneringsleder Andrè Olsen sier det frister å gjøre tradisjon av denne turneringen. Han berømmer spillere og foreldre og dommerne for den meget gode innsatsen som var helt avgjørende for arrangementet.

Eigers resultater:

Eiger - Bryne 6-1 Isabel Høyland (2), June Kvamsø (2) og Iselin K. Leidland (2) scoret målene
Eiger - Vardeneset 0-0
Eiger - Staal 1-1 Iselin K. Leidland scoret for Eiger.
Eiger - Bogafjell (bronsefinale) 6-3 Isabel Høyland (3), Stine Tollefsen (2) og June Kvamsø scoret målene