Kjempe start for j14 i Adidas Cup.

Etter kun en dags hvile fra finalen i vinterserien var det ny kamp for flinke j14 spillere. Denne gang stod Bryne på motsatt side i det som er uoffisielt NM.

Tilsammen er det 32 lag fra hele landet som er påmeldt til denne turneringen, der sluttspillet går på Gjøvik til høsten. Og sånn som jentene spillte i dag så kan det se som de har skumle hensikter om å komme seg til Gjøvik og sluttspillet. Bryne ble et hakk for små i denne kampen, og jentene ga seg ikke før det stod 10-0.
Mange fine mål ble scoret og defensivt hadde ikke Bryne en sjanse i hele kampen.
Alle jentene la ned en kjempeinnsats i dag.

Målscorere denne kampen var 4 mål av June Kvamsø, 2 mål av Stine Tollefsen, 2 mål av Iselin Kristensen leidland,
1 mål av Marion Zakariassen og 1 mål av lsabell høyland

Kvams

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn