J14 vinner av vinterserien igjenDet var en revansjesugen gjeng som møtte Sandnes Ulf til finale i vinterserien på Nærbø lørdag. Lagene møttes i innledende kamp tidligere i vinter og da vant Sandnes Ulf 2-0.
Eiger jentene viste imidlertid hva som bor i dem og vant finalen 3-1. Mye vind gjorde at det fine spillet uteble, men innsatsen var det ikke noe å si på.
1-0 kom midtveis i første omgang på lang skudd av Silje Skaara Helgesen. Det var også stillingen etter første omgang.Sandnes Ulf hadde til da ikke et skudd på mål.

Mål nummer to kom etter fint kombinasjonspill mellom Stine Tollefsen som igjen spilte June Kvamsø som til slutt fant Iselin Kristensen Leidland som satte ballen fint i mål.
Tredje målet var en perle av scoring. 10 minutter før slutt scoret Lisa Lindø på et herligt langskudd fra 30 meter som gikk i bue over keeper.
Sandnes Ulf skulle få det som ble trøstemålet 5 minutter etterpå.

Hele laget gjorde en fantastisk innsats.
For de som har lyst å se "mestrene" er det bare å ta turen opp i Hålå på mandag kl. 1800. Da spiller disse flinke Eiger-jentene mot Bryne i første kamp i NM.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn