J14 finaleklare!Lørdag tok J14 turen til Nærbø for semifinale i Kvia serien(vinterserien) På motsatt banehalvdel stod Bryne 2.
På grunn av sykdom var det ikke mer en 12 spillere som var kampklare. Dette gjorde at to av keeperne måtte spille ute og den oppgaven løste de kjempefint.
Eiger var sikkelig på hugget denne kalde vårdagen og ga seg ikke før det stod 7-0. Alle jentene la ned en skikkelige innsats denne dagen så trenerteamet var kjempefornøyde.
Målscorere var:
5 mål av June Kvamsø, et av Stine Tollefsen og et av Iselin Kristensen Leidland.
I finalen møter jentene Sandnes-Ulf som vant sin semifinale 1-0 over Bjerkreim. Da er det å håpe på revansj da Ulf vant 2-0 mot Eiger J14 i første kamp i år.
 
Finalen spilles Lørdag 7. April kl 13:00 
Da håper vi mange Eiger sympatisører tar turen til Nærbø og heier fram disse gode Eigerjentene.
 
Kvams

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn