Silje uttatt til talentleir2004 modellen Silje Skaara Helgesen ble denne uka uttatt til Norges Fotballforbunds talentleir i Sarpsborg i midten av denne måneden. I uttaket heter det: "Samlinga utgjør det nest øverste nivået i Fotballforbundets spillerutviklingsmodell, og nettopp du er tatt ut fordi vi anser at du er blant landets mest spennende spillere i ditt kull."
Eigers spillerutviklere Andrè Olsen og Jarle Gløpstad er selvsagt stolte av at Silje ble uttatt, men er ikke så veldig overrasket. Silje som ble årets spiller i ungdomsavdelingen i fjor, har hatt en jevn og god utvikling i flere år. "Hun har over tid vært dedikert og treningsvillig, både på egenhånd og sammen med eget og andre (gutte)lag. Hun har deltatt på alt av spillerutviklingstiltak i Eigers regi og også gått på Eigers FFO (Fotballfritidsordning) i flere år. Gode lagstrenere har hun også hatt. Alt dette gjør at hun har et fantastisk grunnlag som det vil bli spennende å følge utviklingen på", sier de to spillerutviklerne.
Samlingen går i Sarpsborg 18 - 21 mars.
Vi gratulerer med uttaket!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn