Eiger J14 videre i Kvia Cup 2018.


Kvia Cup

 

Etter 4 kamper med 3 seiere og 1 tap kan Eiger bli dårligst nummer 2 i pulja og er dermed klar for semifinale i A sluttspill på Nærbø i Kvia Cup 2018.

Tittelforsvarerne fra 2017 har hatt en litt ujevn kamp periode med 3 serier mot henholdsvis Vidar FK, Bogafjell og Staal, samt ett tap mot Sandnes Ulf. Prestasjonene har svinget men positive tendenser var og spore i siste kamp borte mot Staal mandag 5 mars. 

Referat Staal - Eiger 1-4 

Kampen begynte jevnt med ett lite overtak til Eiger. I denne perioden fikk vi se ett solo angrep av storscorer June. Alene, rundet hun flere spillere på venstre kant, kom seg ned til dødlinjen og prøvde å nå Marion med ett innlegg. Innlegget var langt fra presist da den til keepers store forskrekkelse gikk rett i mål. 

Den siste halvtimen av første omgang var jevn med mye midtbane kriging. Eiger demmet godt opp for Staals gode midtbanespillere, faktisk har de 2 midtbanespillere og keeper som er kretslags spillere. Rett før pause kunne Staal redusert da Eigers keeper kom på halv distanse, skuddet ble reddet på streken av Silje som gjorde en god kamp.

Andre omgang ble June sin omgang med 3 scoringer til. Kjapp som hun er parkerte hun til tider forsvaret til Staal og satte ballen sikkert i mål på en keeper som ikke hadde noen muligheter til å redde. De fleste målene kom etter gode pasninger fra midtbane og forsvar som finner June i bakrommet mellom forsvaret og keeper.

Ifølge trener Vidar var fokuset og holde laget kompakte og forskyve kollektivt både sideveis og på langs, dekke soner på dødballer og få opp snakking. Det er fortsatt en del og gå på men jentene begynner og forstå og vi vil fortsette og jobbe med dette, sier Vidar. Han er fornøyd med slå ett så sterkt lag som Staal borte med 4-1, de har 3 kretslags spillere og er ett bra lag. Samtidig mener han at Eiger er ett stykke fra toppformen og har mye og gå på hvis flere spillere melder seg på. Denne kampen ble det mye slurv, dårlige klareringer og litt lite spill. Stine og Vilde sentralt på midtbanen gjør en god jobb og June på topp jobber godt og scorer 4 mål, det er bra. Silje bak gjør også en bra jobb er kommentaren fra Vidar.

Så med stigende formkurv ser vi frem til semifinale.  

link til tabell trykk her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn