Til topps i Nordsjøcupen!Gutter 14 deltok søndag med 2 lag i Nordsjøcupen på Orre og gjorde en kjempeinnsats der Eiger 1 vant turneringen og Eiger 2 fikk en flott 3 plass.
Eiger 1 vant tre kamper og tapte en i gruppespillet - noe som holdt til andre plass og semifinale. Eiger 2 vant også tre kamper og tapte en i gruppespillet, men i denne pulja holdt det til førsteplass og semifinale mot (dessverre) Eiger 1.
Kampen for finaleplass startet i høyt tempo og det var tydelig at begge lag ville vinne. Eiger 1 så ut til å dra det hele i land da de ledet 2-1, men Eiger 2 scoret rett før slutt og det måtte avgjøres på "sudden death" hvem som skulle få spille finale. Simen Nordgarden Årstad ble den store helten i denne semifinalen da han satte inn vinnermålet etter et flott angrep.
Finalen mot Hana ble en solid forestilling av Eiger 1 som vant hele 7-0 og dermed sto igjen som vinner av Nordsjøcupen 2018.
Vi må også nevne Eiger 2 sin siste kamp mot Moi i gruppespillet som ble uhyre spennende all den tid det laget som vant ville vinne pulja og dermed sikre semifinaleplass. Moi var på forhånd antatt å være det beste laget i turneringa, så det var egentlig ikke mange som hadde forventet at Eiger 2 skulle klare å vinne. Det motbeviste guttene til gangs og sjelden har vi sett et lag jobbe så hardt for hverandre. Ørjan Tingbø fikset 1-0 etter et kanonskudd og Markus Kvassheim Olsen sikret seieren på slutten av kampen med sin scoring liggende. Bra jobba Markus i den situasjonen!
Veldig kjekt å se den fine fotballen begge lag viste gjennom hele turneringen og ikke minst det gode samholdet som er i gruppa:

Eiger 1    
Simen Håland, Markus S. Hultman, Endre T. Stapnes, Sindre Håland, Simen Nordgarden Årstad, Petter J. Skadberg og Mathias S.Henriksen.

Eiger 2    
Peder H. Grastveit, Håvard Leidland, Markus K. Olsen, Ørjan Ø. Tingbø, Fabian S. Fluge, Daniel H. Hetland

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn