Jone, Petter og Thomas fortsatt med!Selv om Bryne Jæder nå har redusert antall spillere fra 54 til 30, er både Jone A. Skåland, Petter Johansen og Thomas Andreassen fortsatt med. Når Bryne Jæder spillerutvikling starter opp igjen på nyåret, skal imidlertid troppen være nede i 20. Det betyr spennende dager for de tre solide Eigerguttene som har gjort en fin figur så langt.
Eigers spillerutvikler Andrè Olsen har fulgt alle øktene guttene har vært med på så langt. Han er ikke overrasket av at de fortsatt henger med. Han mener det er tre spennende spillere som tidvis har fått vist hva de er gode for. Han minner likevel om at det fortsatt gjenstår en økt kommende fredag. Etter den økten skal det altså tas ut 20 mens 10 ryker ut.
Bryne Jæder har hatt 10 observatører på øktene for å finne de man tror har det største potensialet i årets 2005 kull.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn