Mange i aksjon denne helgen

Selv om sesongen for lengst er over, er det mange spillere som holder det gående likevel. Håvard Leidland og Sindre Håland (bildet over) tilbringer lørdagen i Randaberg Arena der "slaget om Rogaland" skal avgjøres. Eigers to Bryne Jæder representanter møter sammen med resten av Jæder gutta både Vikings, Haugesunds og Sandnes Ulfs tilsvarende spillerutviklingsgrupper i kamp om å kunne kalle seg best i Rogaland.
I Hålå avholdes det Akademi der Team Andrè Olsen samler rundt 100 spillere skal prøve å utvikle fotballferdighetene sine ytterligere.
I morgen tar de tre kretslagsspillerne fra J13, Silje S. Helgesen, Kamilla E. Hansen og Iselin K. Leidland også turen til Randaberg arena for ny kretslagssamling. Tema for samlingen er noe så fint som; "kontroll i bearbeidingsfasen"