Lærerikt opphold i Spania

Eigers G16 lag returnerte før helgen til gamlelandet etter en lærerik og svært kjekk "miniuke" i Valencia. Oppholdet hos Eigers samarbeidsklubb Levante UD kan ikke karakteriseres som annet enn svært vellykket. Det skreddersydde opplegget som Levante hadde laget inneholdt selvsagt masse fotball, men også det sosiale ble godt ivaretatt. Omvisning både på Levantes flotte anlegg og i Valencia by ble det også tid til, i tillegg til møte med Levantes trener, kaptein og et knippe spillere.

Etter oppholdet i Levante vil man trolig få se et mer spansk-inspirert G16 i tiden fremover. I hvert fall om man skal dømme etter innsatsen i kampen mot et teknisk briljant ungdomslag bestående av spillere fra 12-14 år. Mye av lærdommen fra treningsøktene Eigerguttene avholdt, kom svært godt til syne i kampen som endte med et knepent 0-1 tap. Eigerspillerne fulgte opplegget til punkt og prikke og kostet på seg et lite jubelbrøl etter kampen, godt fornøyde med egen innsats.
Og oppførselen til guttene ellers? Som om det var søndagsskolen på tur!

.