Iselin, Kamilla og Silje uttattJ13 trioen Iselin K. Leidland, Kamilla E. Hansen og Silje S. Helgesen er uttatt til høstens kretssamlinger og kan se frem til utfordrende og spennende uker frem mot jul. Til helgen går turen til Åsebøen Idrettsanlegg i Kopervik der et av temaene jentene skal innom er rolletrening. Senere i høst blir det 3 samlinger i Randaberg Arena, en i Jærhallen og trolig en i det kretsen har valgt å kalle "Stavanger-regionen".
Spillerutvikler Andrè Olsen syns det er stas med så mange jenter fra et og samme Eigerlag på kretslaget og mener at det er nå man virkelig ser gevinsten av FFO, Akademi og for disse jentenes del, god matching med guttene. Jentene har flere år bak seg på disse tiltakene og har selvsagt utmerket seg her. "Fra dette laget er det faktisk enda flere jenter som kunne vært uttatt", mener Olsen. 
Fra samme årskull er fra før Sindre Håland blitt uttatt på G13 kretslaget - som de uttatte jentene også han en ivrig, seriøs og pliktoppfyllende FFO og akademideltaker.

Det tilhører sjeldenhetene at tre jenter fra samme lag blir uttatt på kretslaget i Eigersammenheng. Trolig må vi tilbake til sent på 90 tallet for å finne noe tilsvarende. Da var det til gjengjeld enda flere jenter med da 1983 årgangen med tvillingene Maren og Venke Kristoffersen, Anja Karin Slettebøe, Camilla Østebrød, Maren Lædre Bjørdal samt 82 årgangen Trine Sæstad herjet på fotballbaner rundt omkring i fylket. Ja, Maren Kristoffersen, Camilla Østebrød og Maren Lædre Bjørdal var faktisk også på landslagssamling i 1999.
Utklipp fra Stavanger Aftenblad 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn