Sindre i aksjon i Kvinesdal

Sindre Håland var blant kretsens 18 utvalgte til dagens kamp mot Agder som gikk av stabelen i Kvinesdal. I en tropp dominert av Viking-spillere, var Sindre den eneste uttatte fra Dalane i hans klasse som er G13. Selve kampen endte med 5-3 seier til Agder.
Sindre kom inn midtveis i første omgang og spilte resten av kampen. Han klarte seg meget godt og fikk bidratt med en del av det han er god for! Mens han vanligvis figurerer på midtbanen på Eiger G13, har han stort sett spilt venstre back den seneste tiden på kretslaget.