"Det spisser seg til!"

Rogaland Fotballkrets avholdt lørdag uttaksturnering for J13 (jenter født i 2004) på Knudamyrå, Forus & Gausels fine anlegg i Stavanger. Her skulle Eigerjentene Silje S. Helgesen, Kamilla Hansen, Iselin Leidland og June Kvamsø forsøke å overbevise kretsens trenere at de hører med i det gode selskap blant de beste 13 åringene i sørfylket.

Tilsammen 97 jenter fra klubber sør for Boknafjorden skal reduseres til ca 38 etter helgens turnering. Hvem som blir med videre blir kjent mandag eller tirsdag. Den 10 september avholdes ny turnering når disse 38 skal matches mot 16 andre jenter fra nordfylket. Da skal antallet reduseres ytterligere ned mot totalt ca 30 jenter.
Både Silje, Kamilla, Iselin og June har gjort sakene sine bra så langt, så det blir spennende å se hvem som kommer med videre.

F.v Iselin Leidland, Kamilla Hansen, June Kvamsø og Silje S. Helgesen