Eiger Gutter på EliteturneringHåvard Leidland (t.h øverst) og Sindre Håland fra Gutter 13 deltok i helga på Sola Elitecup for gutter født i 2004. Guttene våre gjorde en god figur og viste i løpet av kampene at de har ferdigheter som er jevngode med de aller beste spillerne i Sør-Rogaland – noe som igjen er en «fjør i hatten» til Eigers gode barne- og ungdomsarbeid.
I kampene som gikk på både lørdag og søndag i veldig varierende vær spilte Sindre midtstopper og back, mens Håvard spilte back og ving.


Denne gjengen - ledet av Gabriel Høyland (bak til venstre), gjorde en god figur i helgens eliteturnering

Resultater:
Bryne Jæder – Siddisane United, 3 – 1
Sandnes Talent – Bryne Jæder, 4 – 1
Semi-finale: Bryne Jæder – Viking Elite, 2 – 4
Bronsefinale: Team Sør-Vest – Bryne Jæder, 3 - 9Håvard Leidland i fint driv i kampen mot Viking Elite

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn