J13 til topps i Lindesnes Cup

Allerede klokken seks lørdags morgen satte 11 av spillerne på Eiger J13 kursen sørover for Lindesnes cup 2017 i Mandal. Det skulle bli en lang og kjekk dag på det blide sørland. Først 19.30 var laget tilbake i okka by.

Første kamp begynte 0830 og motstander var SIF. Eigerjentene var på fra begynnelsen og vant lett 8-0.
Neste kamp - mot Hånes og jentene var virkelig på og vant hele 12-0.
Kamp nummer tre i innledende runde går mot Tveit og den går også på skinner der flinke Eiger jenter vinner 6-0.
Siste kamp i gruppespillet var mot Kåsen der jentene nok en gang leverte og vant 6-1.

Værgudene var ikke med arrangøren denne dagen da det falt svært mye nedbør på kort tid og det bar banene preg av etter hvert.

Semifinalen gikk mot Mandalskameratene der Eiger gikk seirende ut av oppgjøret med en 6-0 seier. (Sjekk denne linken der det blir spilt av en podcast under denne kampen:

Finalen gikk under forferdelige forhold mot Gimletroll og banen minnet mer om et stort “gjørmehål” enn en fotballbane - men forholdene var like for begge lag.
Eiger startet godt og scoret et fint mål av Vilde Birkeland. Finalen sett under et så er Eiger et mye bedre lag en Gimletroll.
Mål nr. to kom etter fint spill der ballen til slutt havnet hos June Kvamsø som scoret sikkert.
Neste mål fra Eiger kom etter corner fra Stine Tollefsen som gikk i en mot-spiller og i mål.
Siste mål av kom etter frispark der Stine Tollefsen la en perfekt ball på hodet av Isabel Høyland og i mål. En “klasse scoring”

"Mye vær" satte sitt preg på banene

Mellom kampene var jentene på fotballtivoli der premiene var trikseball,fotballsokker,svettebånd etc.

Eiger er stolte av disse jentene og tror at klubben vil få enda flere kjekke resultater fra denne gjengen i framtiden!

.