Hjem med sølv i bagasjen!

J16 overrasket de fleste med innsatsen i årets Cup No.1 i Frederikshavn. Eventyret som startet med tre seire av fire mulige, 15-2 i målforskjell og rett til a-sluttspillet etter innledende kamper, skulle ende helt i finalen. Også her holdt Eigerjentene godt følge med svenske Lekstorps IF og en svært spennende finale gikk til både ekstraomganger og straffesparkkonkurranse etter 1-1 ved ordinær tid. Eigers mål kom i etterkant av et godt slått frispark signert Elise Stokset Hansen. Ballen var innom både flere Eiger- og "svenske-bein" før den lå i nota.
Straffesparkkonkurranse kan være bingo og akkurat denne gangen trakk Eiger taperloddet ettersom svenskene vant 5-4. Tapere var det imidlertid ingen på J16 som følte seg som etter endt finale. Sølvet ble mottatt som om det var gull og en svært fornøyd, men sliten gjeng kunne sette kursen hjemover.

Også G16 spilte finale på turneringens siste dag. Åkra stod på motsatt banehalvdel i B-finalen mot et Eigerlag som virkelig fikk opp dampen etter hvert som turneringen skred fram. I finalen var imidlertid Åkra best og kunne juble for 3-1 seier. Eigers mål ble besørget av Marius Karlsen.

Resultater i alle klasser finner du her

16 Cup No.1 - 2017