J16 klar for finale i morgen!

Eigers J16 har levert en strålende innsats i årets Cup No.1 i Danmark og er klar for lørdagens finale i a-sluttspillet. På veien mot finalen har det kun blitt ett tap- mot fjorårsvinner Scandia United fra USA. I kvartfinalen ble tyske Turbine Potsdam beseiret med 2-1 etter to mål av Ine Bilstad. Semifinalen ble et rent rogalandsderby der Eiger til slutt slo Åkra 3-2 etter ekstraomganger. Målene i semien ble besørget av Anna Elin Seglem, Silje Figved og Ine Bilstad.
Finalen går av stabelen lørdag klokken 10:15 og på motsatt banehalvdel står Lekstorps IF fra Sverige.

Seiersvante J13 havnet i b-sluttspillet etter en seier og to tap i gruppespillet. I det såkalte mellomspillet gikk det litt bedre med to seire og et tap. Det var likevel nok til å komme til b-finalen og her viste Eigerjentene hva som bor i dem og utklasset Turbine Potsdam med 4-0 - for øvrig det samme laget jentene tapte 5-1 for i mellomspillet. Eigers J13 sørget med det for sølvtøy med hjem. Målene i finalen sørget Marion Zakariassen (2), June Kvamsø og Kamilla Hansen for.

B-finale ble det også for G13 etter at de innledende kampene gav to uavgjort og tre tap. B-sluttspillet gav i tur og orden 9-2 seier over danske Bangsbo Freja, 3-2 over Ajesaia fra Madagaskar og 3-0 over Åkra i semifinalen. I finalen ble det imidlertid et knepent 0-1 tap for Makati fra Fillipinene.

G16 laget innledet med tre strake tap før det ble en seier og en uavgjort i b-mellomspillet. Det holdt til semifinale mot Elite Soccer fra Guatemala. Eigerguttene var best og vant 3-0, noe som betyr b-finale mot Åkra lørdag 11:30. Målene i semifinalen ble besørget av Sergej Tsirunjan, Kristian Brekke og Viktor Shelby.

G19 imponerte med to seire, to uavgjort og et tap i innledende kamper. Det holdt til semifinale i a-sluttspillet, men arrangørklubben Frederikshavn ble for sterke og gikk til finalen med 4-0 seier i bagasjen.

Søskenlaget var på plass også i år, med spillere fra både Eiger og Bjerkreim. To seire og et tap innledningsvis gav a-sluttspill. Men her ble det tre stortap mot Peruviansk, dansk og portugisisk motstand.