Fortjent revansj for G13 mot Bjerkreim

For fjerde gang denne sesongen møtte Eigers G13 lag Bjerkreim til kamp. Alle de tre foregående kampene hadde endt med sure tap i Bjerkreim og etter tapet for serieleder Klebe forrige kamp, var det et revansje sugent Eiger lag som møtte i Hålå til kamp.

Kampen starter litt nervøst for Eigers del, og allerede etter to minutter er en Bjerkreim spiller alene igjennom, men heldigvis er keeper Simen Håland klar og redder mesterlig. Når nervene har roet seg og guttene begynner å spille ball, så får Eiger raskt grep om kampen. Etter åtte minutter gjør Jone Alexander Skåland flott forarbeid på høyresiden og legger inn til Sindre Håland som fra 10 meter smeller ballen i krysset. Etter 1-0 fortsetter Eiger med et spillemessig overtak, men som alltid er Bjerkreim godt organisert bak og farlige med sine lange baller opp mot raske spillere på løp. Lagene ser ut til å gå til pause med knapp ledelse til Eiger, men rett etter at Sindre Håland har skutt et lompeskudd i stolpen scorer Bjerkreim sekunder før pause.

Andre omgangen ble mer eller mindre enveis kjøring mot Bjerkreim sitt mål, men som mange ganger før, sliter Eiger guttene med å få uttelling for sitt spillemessige overtak. Vi noterte både stolpe skudd og frispark i tverrliggeren fra Sindre Håland i tillegg til flere andre store målsjanser, men ballen ville ikke i mål. Sju minutter før slutt er Sindre Håland litt for tøff i en takling og pådrar seg gult kort og fem minutters utvisning. Selv med en mann mindre er det Eiger som kjører på for seiersmålet, men kampen går mot 1-1. Når Sindre har sonet sine minutter på sidelinjen og kommer inn igjen på banen to minutter før slutt, går det ikke lang tid før det fortjente seiersmålet kommer. Plutselig er Sindre og Håvard Leidland igjennom mot en Bjerkreimspiller. Sindre fører ball, og på perfekt tidspunkt overleverer han ballen til Håvard som med et uheldig første touch ser ut til å rote bort denne siste muligheten. Gleden er stor blant spillere og publikum, når Håvard får kontroll over situasjonen og moser ballen i mål. Veldig fortjent 2-1 seier til guttene.

Guttene har levert en flott vårsesong og kan være fornøyd med prestasjonene så langt med 6 seire, 1 uavgjort og 2 tap i en jevn pulje. Nå er det å forberede seg til vår første tur til Danmark og Cup No. 1, noe både guttene, trenerne og foreldrene ser virkelig frem til.EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn