Seier og tap for G16

G16  spilte forrige uke borte mot Sola i 1. divisjon og tapte 4-0, på et uvant gress underlag tok det litt tid å bli vant til underlaget. Kampen var litt jevnere enn resultatet tilsier, da vi hadde våre sjanser til  nettkjenning og de 2 siste målene til Sola kom i kampens siste 5 min når kreftene var slutt og vel så det.
Denne uken var det kamp i 2, divisjon hjemme mot Bogafjell. Her ble resultatet 5-1 seier, målene ble satt inn av:
1-0  Øyvind tar med seg ballen, lurer av noen mann og setter ballen sikkert i mål.
2-0  var det Jim som stod for da han satte en dårlig klarering i mål fra 16 meteren.
2-1 , Bogafjells redusering kom etter særdeles dårlig press der ingen tar ansvar og deres ene mann gjør som han vil med våre 5.
3-1 står Viktor for når han er våkent fremme på en retur fra keeper
4-1 er dagens fineste der vi fullfører en kontring, er presise i pasninger og løp, før Joa setter ballen i mål, utakbart for keeper.
5-1 kommer fra Marius som tar med seg ballen fra egen 16, går forbi alt og alle før han setter ballen sikkert i mål.