Tap for G16-124 april var Gutter 16 på Austrått for å spille kamp i 1 div.

På en forblåst mandag  som inneholdt alt fra hagl, sol, regn og ikke minst masse vind, var det Autrått som taklet forholdene best og vant hele 5-0

Eiger kunne tatt ledelsen allerede etter 30 sekunder da Marius Karlsen kom alene med keeper, men avslutningen gikk dessverre i stolpen.

Resten av 1. omg foregikk stort sett på Eiger halvdel da vinden var så sterk at det var vanskelig å komme over midten og det stod tilslutt 4-0 til pause.

Av alle ting så stilnet vinden periodevis i andre omg, men da Austrått gikk opp til 5-0 på et skudd som skiftet retning etter 5 min, ga vi opp.

Vi kommer til noen avslutninger av Eirik Tønnessen og Marius Karlsen, men disse førte ikke til noe.

I dag  taklet vi  dessverre ikke forholdene og hadde flere personlige feil.

Gjert

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn