Serie start for Eiger G16 -1Gutter 16 har spilt 2 kamper i 1. div. i Hålå

Første kamp var 6/4 mot Tjensvoll  som tapte kvalifisering til Elite og dermed måtte spille i 1. div.

Her fikk guttene virkelig kjørt seg og tapte 5-1.

Med litt flaks kunne vi tatt ledelsen både en og to null ved Marcus før Tjensvoll kom i gang, men denne kvelden var det klasseforskjell på lagene.

Til pause var stillingen 0-3

Andre omgang var bedre enn første, men Tjensvoll la på til både 4-0 og 5-0 før vi fikk vårt trøstemål da Marius plukket opp et dårlig tilbakespill og lobbet ballen enkelt over keeper.

20/4 var det klart for ny kamp mot Lura

I denne kampen fikk guttene virkelig vist hva som bor i dem når ting fungerer.

Fra 1. spark var spillerne fokuset og innsatsen på topp, vi gikk i dueller og vant de fleste, ballen gikk fint langs bakken og Lura gikk tidlig sure.


     1-0   kom på et flott gjennomspill fra Kristian til Marius som blir felt alene med keeper.
Straffen setter Marius sikkert i mål.

Vi har flere gode forsøk fra Marius, Marcus, og Vidar, men det blir ikke flere mål før pause.

Bakover har vi full kontroll, forsvar og keeper løser oppgavene sine så bra at Lura sine sjangser knapt nok kan kalles halvsjangser.

2. omgang starter litt nervøst, og Stein Inge får litt mer å gjøre de første 10-15 min, men derfra og ut overtar vi showet igjen.

2-0 kommer der ballen går raskt fra Odd Eirik sentralt, ut til Marcus som vender og slår pansningen inn langs bakken på første berøring til Marius som er på løp og avslutter i steget.

Et kjempeangrep.

Like etterpå kunne det stått 3-0, da vi har samme oppbygning, denne gang fra  Eirik, til Viktor, og så til Marius, men det blir dessverre tvilsomt annulert for offside.

Marius, Vidar, og Eirik kommer til flere gode avslutninger, men en god Lura keeper tar seg av dette og får slått til flere cornere som det ikke blir noe ut av.

Like før slutt noterer vi et flott gjennomspill fra Henrik til Marius som løper fra egen bane halvdel og fra alt og alle, men han blir dessverre avblåst for offside, flott pasning og flott løp.

Dette var en skikkelig lagseier, der vi gikk i krigen og gjorde hverandre gode

 

Fortsett sånn gutter

 

Gjert

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn