Fotballskole i Hålå

«En av de beste Fotballskolene vi har hatt i Eiger». Slik oppsummerer Andre Olsen og Thor Jostein Dyrnes helgas store høydepunkt.

40 spillere, de fleste fra Eiger, men også naboklubber storkoste seg 5 timer lørdag og søndag.

Alt var veldig profesjonelt, og både spillere og trenere, og Olsen/Dyrnes satt igjen med nye og viktige impulser.

Å lære fra en spansk toppklubb, er rett og slett utrolig kult. Med dette vil vi definitivt styrke Spillerutviklingsdelen i Eiger ytterlige.

De spanske trenerne gjorde en utmerket jobb, var knallgode på feltet, og ekstremt flinke til å kommunisere med spillerne. De hadde en tydelig plan på alt, og som de beste: de var utrolig opptatt av detaljene, og hvordan forbedre kommunikasjonen mellom spillerne. Ellers var mye av fokuset på korte pasninger langs bakken, taktiske valg, og smarte bevegelser.

Dette var virkelig en opplevelse, og sjelden har vi sett så fornøyde unger og foresatte.

Så dette er nok starten på et vakkert vennskap med Levante, som vil gi oss fantastiske muligheter, og som vil løfte oss ennå mer.

Gode relasjoner ble knyttet, vennskapet forsterket, og kjemien med Levante er meget bra, basert på gjensidig respekt. Det er et veldig spennende samarbeid vi nå har inngått med våre nye spanske venner.

Vi har allerede avtalt ny Fotballskole, rett etter skolen tar ferie i juni. Det vil bli en fantastisk oppladning til sommerens andre store høydepunkt, nemlig Cup No 1 i Frederikshavn.

Eiger FK ønsker å takke Ferdi, Santi og Daniel, samt alle spillerne for en fantastisk helg sammen.

Andre