Seier for G16


I en sjelden tidlig seriestart, var G16 2.div 28/3 på  Ålgård og vant 4-0.

Etter litt stillingskrig der Ålgård fort kunne tatt ledelsen da de var alene Mikal, gikk vi rett i angrep og scoret etter et flott angrep.
Så effektivt og enkelt , Mikal, Marius, Stein Inge, Marcus, 3 pasninger fra eget mål til ballen ligger i Ålgårds mål og 1-0. 2-0 kom på corner fra Marcus sin gode venstrefot og heades kontant i mål av Stein Inge. 3-0 var det Øyvind som sørget for da han fra uvant posisjon dypt på midtbanen (for øvrig en oppgave han løste bra) tok med ballen fra egen halvdel og driblet alt og alle før ballen ble satt i mål.

3-0 til pause ble til 4-0 i andre omgang da Sergej gjorde som Øyvind og kampen var definitivt avgjort. Alltid godt å få en god start, vi holder nullen og scorer 4 fine mål, samtidig har vi en del å gå på.

Da undertegnede på trening 30/3 vartet opp med bursdagskake, stemte guttene i med sang. Av naturlige årsaker , blir det lagt ved bilde fra dette og ikke filmsnutt.

G

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn