Gull i Kvia Serien.

Årets vinterserie ble en kjekk opplevelse for Eigers jenter 13 år. De hadde vunnet alle kamper i innledende seriespill og sluttspill med hele 18-2 i målforskjell. I finalen stod Vidar FK på motsatt banehalvdel lørdags formiddag. Dette laget hadde Eiger møt i første kamp og slått 7-0, men at de hadde gjort grep og blitt bedre var det ikke tvil om siden de hadde kommet til finale i A-sluttspillet.

Mange Eiger tilhengere hadde tatt veien til Loen på Nærbø for å se finalen. Kampen startet forsiktig med spill som vekslet frem og tilbake uten at noen kom til de helt store sjansene. Vidar hadde tydeligvis lagt opp en plan om å markere ut Eigers scorings maskiner Iselin Leidland og June Kvamsø. Dette lyktes Vidar bra med og med to gode forsvarsrekker i begge endene av banen ble det en jevn første omgang.

Eiger begynte utover i første omgang å ta føringen og kom til flere større sjanser som kunne med litt mer presisjon ført til mål men en dyktig Vidar keeper holdt nullen til pause. I andre enden skjedde det lite og Isabell Høyland i Eigerburet hadde full kontroll på det som kom.

Andre omgang ble ett kjør mot Vidars mål, men det manglet aggressiviteten foran mål til å omsette sjansene til mål.

Vidar prøvde å slå langt på spissene sine men en meget god forsvarsrekke ryddet opp i de forsøkene Vidar hadde.

Når publikum begynte å forberede seg på ekstra omganger fant spissene ut at nok var nok. Nevnte Iselin fant June med en utsøkt pasning og alene med keeper gjør June det samme som faren i sin tid pleide å gjøre, nemlig score. Dermed stod det 1-0 som også ble sluttresultatet.

Hele laget jobbet godt og det var kjekt å se at flere og flere melder seg på for å få en plass på laget. Det kan bli utfordrende for trenerteamet Kvamsø og Tollefsen og velge de riktige spillerne når flere og flere tar store skritt i riktig retning.

Vi gratulerer med finale seieren og gleder oss til sesongstart.

Fra venstre bak : Vidar Kvamsø, Vilde Birkeland, Lisa Lindø, Silje Skåra Helgesen, Stine Tollefsen, June Kvamsø, Marion Zakariassen, Henning Tollefsen.

Fra venstre foran: Nora Vinningland, Kamilla Hansen, Isabell Høyland, Rine Mysse Hetland og Iselin Kristensen Leidland.