Sindre Håland på kretssamlingSindre som til vanlig spiller på Eiger G13 har nok engang kommet videre fra uttaksturneringer til kretslag for 13 åringer.
 
Først gikk han videre fra samling i Stangeland Arena i februar, og nå sist i Randaberg Arena kom han som eneste lokale spiller videre til siste runde med uttak. Denne går nå til helgen på Lassa i Stavanger lørdag 25 mars. Kommer Sindre videre fra denne siste samlingen er han altså inne på kretslag for gutter 13 i Rogaland.
 
Før årets sesong kom Sindre med på Bryne Jæder (sonelag) som er underlagt Rogaland fotballkrets. Der har han gjort sine saker så bra at Bryne Jæder sendte han videre til uttak for kretslag, som han nå har en god mulighet å bli en del av. Sindre har hatt en fin utvikling de siste årene, noe som den gode spillerutviklingen i Eiger skal ha en stor del av æren for Her har FFO og Eigerakademiet hatt en sentral rolle.
 
Eiger FK ønsker Sindre lykke til på siste uttakssamling.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn