Eiger J13-1 til A-sluttspill

IMG 20170216 191836
Siste innledende kamp i Kvia serien 2017 ble en jevnt oppgjør.
Eiger var allerede videre til sluttspill med to seiere mot Vidar og Bjerkreim.

Denne kvelden kom Sandnes Ulf på besøk i hålå.
Kampen startet jevnt med en liten fordel Eiger uten at de store sjansene ble produsert. Eiger kom til corner på corner men var for lite aggressive i boksen på gode innlegg fra Stine Tollefsen.
Hjemmelaget skulle likevel gå opp i en fortjent ledelse etter bra angreps spill av June Kvamsø med nydelig spill fra Iselin Leidland.

Litt rusk var det defensivt med dårlige valg og stressete spillere. Sandnes Ulf viste seg å være ett bra lag med meget gode enkelt spillere som. De ga ikke opp og fikk også en utligning før pause på ett flott langskudd som var uttagbar for Eigers keeper.

Andre omgang ble også en jevn en. Bare denne gang skulle motstanderen score først. 1-2 kom etter innlegg fra siden hvor Eiger ble for dype og ikke kom opp i press hurtig nok. Nok ett fint mål av Sandnes Ulf.
Uvant for jentene å ligge under og hvordan de skulle takle denne situasjonen på var det store spørsmålet på sidelinjen. Bekymringen skulle være grunnløs da radarparet på topp med June og Iselin som har scoret utrolige 11 mål på 3 kamper.
Fine angrep førte til 2 scoringer til av nevnte June og 1 av Iselin. Dermed endte oppgjøret 4-2 til Eiger på en ikke så altfor god dag.

Da er det bare å rette på det som ikke fungerer og glede seg til sluttspill i Nærbøs vinterserie.