Eiger J13-2 med ny seier i Kvia serien

IMG 20170213 175127

En kald Februar kveld i Hålå møttes Eiger og FK Vidar til kamp nr 2 i Kvia serien.
På forhånd var jentene enige at de skulle "gi jernet" i alle dueller, men det så ut til å være glemt fra første avspark:-)

Første sjanse kom etter 17 minutter der Oselia Hjelm skjøt fra avstand der keeper reddet.
Nå begynte Eiger å våkne å produserte flere og flere sjanser.
Da dommeren blåste til pause ledet Eiger 2-1 etter mål av Iselin Leidland og Rine Hetland.

I 2 omgang var det bare spill mot et mål der Eiger hadde mange sjanser.
Da sluttsignalet gikk var stillingen 4-1 til Eiger der Iselin leidland scoret 2 ganger til.
Med to seiere ser det ut så 2 laget er på god vei mot A sluttspillet.

Bra jobbet jenter.

Kvams