Ragna og Sindre på samling

Rogaland Fotballkrets har igjen samlet noen av de mest talentfulle ungdomsspillerne i fylket til samling i helgen. På Randaberg Arena var Ragna Løyning på plass sammen med 30 andre jenter i klassen 15 og 16 år søndag formiddag. "Veteranen" Ragna er inne i sitt siste år på kretslaget og hun har stort sett vært med på det meste siden hun var 13 år.
Sindre Håland har nylig fylt nettopp 13 og var på sin første kretssamling på Stangeland Arena lørdag. Unggutten deltok på en såkalt uttaksturnering sør, der noen av de fremste spillerne i denne aldersklassen skal prøve å kvalifisere seg videre til neste samling som også vil omfatte nordfylket. Sindre gjorde etter rapportene en veldig god figur og vil nok se frem til det neste uttaket med spenning.