Fire nye på Bryne/JæderHåvard Leidland, Simen Håland, Sindre Håland og Steffen Lagård er alle nominert til uttakssamlinger i regi av Bryne Jæder - Eigers samarbeidspartner på spillerutviklingssiden. Guttene er født i 2004 og får nå sitt første møte med Bryne/Jæder opplegget.
Jæder er en treningsgruppe som normalt trener fredager fra kl.16.45 til 18.15 på Aarbakkebanen eller i Jærhallen. For uttatte spillere skal Jædertreningene på fredager gå foran eventuelle lagstreninger for de som blir tatt ut. Kamper og turneringer med klubblag gir fritak.
Hovedtrener for Jædergruppene er Gabriel Høyland. Og utviklingsansvarlig i Bryne FK Espen Undheim har det overordna ansvaret og ser og til god dialog inn mot spillerutvikler Roar Wold i NFF Rogaland. Jædertreningene bygges opp etter modell av landslagsskolen som NFF Rogaland og følger.

Etter tre treningsfredager - 4, 11 og 18 november, blir det tatt ut en treningsgruppe på ca. 18 utespillere og 2 keepere. Denne gruppen starter da opp med treninger fra fredag 20.januar 2017 av.

Eiger har fra før med Simen Omdal og Markus Skåra Hultmann - begge fra 2003 kullet.

Eiger FK ønsker lykke til!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn