Til topps i b-finalenEigers J13-lag tok seg søndag helt til finalen i b-sluttspillet i Troll cup i Kristiansand. Der ble det seier etter "golden goal" mot Skjetten. Seieren var av den fortjente sorten etter vedvarende Eigerpress i bortimot hele kampen.

Etter kampene på lørdagen, var det klart at jentene havnet i b-sluttspillet. Kvartfinalen ble spilt mot Vaulen og endte med 2-0 seier. Semifinalen ble spilt mot Ulefoss, og her var det revansjelystne jenter som etter 2-1 tap i gruppespillet mot samme lag dagen før, vant overbevisende 3-0 i dag.

Å være så nær a-sluttspillet og samtidig vinne b-sluttspillet med et lag der kun 3 av jentene er 13 og resten 11 og 12 - det står det respekt av!

Også Eigers G16 lag tok seg til finalen i b-sluttspillet. Guttene tapte her 4-0 for Råde.
G16 hadde ellers følgende resultater:
Eiger FK G16-Randesund G16 0 - 1
Frøyland G16-Eiger FK G16 3 - 0
Holmen G16-2-Eiger FK G16 1 - 2
B-sluttspill:
Storm BK-Eiger FK G16 2 - 3
Klebe-Eiger FK G16 0 - 1

G15 var de eneste som tok seg til a-sluttspillet, men allerede i første sluttspillkamp var det over -på surest mulig vis. Etter 1-1 ved ordinær tid vant nemlig Storm BK på flere cornere.
G15`s vei til a-sluttspillet:
Express G15-Eiger G15 0 - 1
Lommedalen G15-Eiger G15 1 - 2
Eiger G15-Riska G15 0 - 1

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn