Kjekt på Troll cupEigers J12/13 lag er et av tilsammen tre lag i årets Troll cup i Kristiansand som går av stabelen denne helgen. Jentene spiller i 13 årsklassen og gjorde en fin figur i de 4 innledende kampene lørdag. Fasiten ble to tap 1 uavgjort og en seier. Det er første gang denne jentegjengen sover på skole og trivselen er på topp.
Etter kampene og middag gikk turen til Aquarama badeland og deretter videre på Sørlandssenteret for "litt" shopping.
De tre trenerne og laglederne Henning Tollefsen, Vidar Kvamsø og Andrè Olsen håpet handleturen ville avsluttes med middag på Egon!. 
Søndag møter for øvrig jentene Vaulen i b-sluttspillet.

Resultater lørdag:
Hånes J13-Eiger FK J13 1 - 1
Ulefoss J 13-Eiger FK J13 2 - 1
Eiger FK J13-Klepp J13 0 - 3
Gimletroll J13-Eiger FK J13 1 - 3


EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn