Kjekt på Troll cup

Eigers J12/13 lag er et av tilsammen tre lag i årets Troll cup i Kristiansand som går av stabelen denne helgen. Jentene spiller i 13 årsklassen og gjorde en fin figur i de 4 innledende kampene lørdag. Fasiten ble to tap 1 uavgjort og en seier. Det er første gang denne jentegjengen sover på skole og trivselen er på topp.
Etter kampene og middag gikk turen til Aquarama badeland og deretter videre på Sørlandssenteret for "litt" shopping.
De tre trenerne og laglederne Henning Tollefsen, Vidar Kvamsø og Andrè Olsen håpet handleturen ville avsluttes med middag på Egon!.
Søndag møter for øvrig jentene Vaulen i b-sluttspillet.

Resultater lørdag:
Hånes J13-Eiger FK J13 1 - 1