Seier i siste seriekamp for jr.damene.

Mandag gikk årets siste fotball-tur til Ålgård og deres flotte anlegg på Solås.

Ålgård stod uten poeng på de 10 første kampene, og med bare 4 skårte mål. Eigerjentene kjemper helt i toppen, men mye skal til for at pulja skal kunne vinnes. Første steg på veien måtte være å slå Ålgård - igjen.

Da dette trolig var siste kamp med Jørgen, Vidar og Tore som trenere på sidelinja, så håpet vi på et fyrverkeri av en forestilling.
Det......skulle det på ingen måte bli. Dette ble en svak kamp mot et antatt svakere lag, men spennende ble det.

Live Jørgensen fikset 1-0 i sin "gjesteopptreden" etter at studier på sensommeren førte henne til Kristiansand.
Men et unødvendig gitt Ålgård-hjørnespark, med påfølgende mislykkede klareringsforsøk, førte til balanse i regnskapet og 1-1.
Like før pause skulle Eigerjentene igjen ta ledelsen. Denne gang ved Stine Kvamsø etter fint forarbeid av Live.

I pausen ble det etterlyst mer gnist, innsats og vilje til å tråkke til. Alt til lite nytte. Riktignok var Eiger det beste laget det første kvarteret i omgangen, og da Karen Løyning satte inn 3-1 på et flott langskudd trodde de fleste at seieren var sikret. Ålgård, som hadde skåret 4 mål på 10 kamper kunne vel ikke klare å skåre 3 mål i en og samme kamp!
Kvarteret før slutt kom Ålgård-mål nummer to. På ny altfor passive Eigerjenter, og Ålgårdspissen fikk en enkel oppgave fra kort hold helt alene med Marion i Eigermålet. 2-3.
Og på tampen av kampen kan de andre 18(!) utespillende Eigerjentene takke keeper Marion Blitzner Leidland for at alle 3 poengene ble med hjemover i Eigerbussen. Da stod hun nemlig for ettpar flotte redninger i sluttsekundene!

Dermed nok en seier, denne gang på en veldig svak dag dessverre.

Nå i ettertid klarte Tonstad kunststykket å tape 0-2 for nettopp Ålgård. Og skulle SandnesUlf finne på å gjøre det samme på mandag førstkommende, så skal Eigerjentene spille KM-finale neste helg. Lite trolig at så skjer, men ballen er som kjent rund og alt kan tydeligvis skje nå på tampen av sesongen. Dårligst 2. plass må sies å være bra jenter:-)

Så takk for alt det kjekke vi har fått vært med på sammen med dere i disse 11-12 årene. Det har vært en glede å være med rundt laget for oss alle tre - og vi håper maaaange av dere fortsetter med fotballen i årene som kommer. Og takk til j16-spillerne som har vært med oss i høst - vi hadde ikke klart oss uten dere!

STÅ PÅ VIDERE JENTER....etter at dere har hatt en velfortjent fotballferie;-)

Jørgen, Vidar & Tore