Tap og seier for jr.damene

Forrige uke satte juniordamene seg i Eigerbussen for å ta turen til Tonstad. Med seier til Eiger ville Tonstad være ute av kampen om å bli puljevinner. Med motsatt utfall ville lagene stå likt i poengprotokollen før serie-innspurten.
Og på Tonstad skulle hjemmelaget vise seg å være best i ALT! 2-0 til pause ble til småstygge 6-0 ved slutt. Og dette var ikke et mål for mye. I løpet av 90 minutter ble det notert en eneste sjanse til gjestene, og den tok Tonstad-keeperen seg greit av.

Denne uka var Frøyland gjester i Hålå. I tillegg til det sviende nederlaget i sirdalen, så hadde Eigerjentene også et surt 1-2 tap å revansjere fra forrige oppgjør disse lagene imellom.
Kampen skulle vise seg å igjen bli en jevn batalje. Mye kjemping, noe fint spill og en del halvsjanser var fasitten de første 75 minuttene. Med kvarteret igjen å spille skulle avgjørelsen falle. Et fint Karen Løyning-raid endte opp med retur fra keeper. Og hvem andre enn måltyv Stine Kvamsø var på riktig plass til rett tid og enkelt kunne trille ballen i åpent mål. De siste 15 minuttene bestod for det meste av kjemping mellom de to 16,5-metrene uten at de store sjansene ble skapt.

Med seieren er Eigers juniordamer fortsatt i førersetet mtp å klare å vinne 1. divisjonspulja si. Men neste kamp i Sandnes vil bli en tøff utfordring, og jentene må opp flere hakk sammenliknet med forrige møtet med SandnesUlf, der et lass med flaks resulterte i 1-0 seier.
Det vil helt sikkert være et revansjesugent lag som da tar oppstilling på motsatt banehalvdel i Sandnes like etter høstferien!

Så stå på jenter:-))
Tott