Simen og Ragna på kretslagssamling!Simen Omdal (G13) og Ragna Løyning (J15) er Eigers representanter på kretssamlinger denne helgen.
For Simens del så skal han sammen med 47 (!) andre 13 åringer fra hele Rogaland prøve å kvalifisere seg til høstens kretslag samt kretskamp mot Agder i oktober. Samlingen for Simens del går av stabelen lørdag i Haugesund - med Djerv 1919 som vertskap.
Ragna er en mer rutinert kretssamlingsdeltaker, men skal bl.a. også prøve å kvalifisere seg til deltakelse på samling i Lyngdal med påfølgende kamp mot Agder. I Ragnas aldersklasse er det innkalt 32 jenter til samlingen som avholdes i Tysvær med Falkeid som vertskap.
Vi ønsker begge lykke til!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn