Seier og uavgjort!

De to siste mandagene har juniordamene spilt hjemmekamper mot henholdsvis Ålgård og Hinna. Resultatet ble 4 nye poeng og fortsatt tabell-topp.

I kampen mot Ålgård forrige mandag hadde Eigerjentene full kontroll fra begynnelse til slutt.
Allerede etter 6 minutter noterte Karoline Skåra seg for kveldens første nettkjenning. Et godt skudd fra 20 meters hold var klart utenfor Ålgård-keeperens rekkevidde. Samme spiller sørget for å doble ledelsen like før pause, igjen på et langskudd. I forkant hadde Thea Margrete Jenssen Refsland elegant driblet av 3-4 motspillere, før hun serverte Karoline den målgivende pasningen.

I andre omgang burde hjemmelaget såret betydelig flere mål enn det ene de gjorde. Igjen var det Karoline som hadde siste spark på ballen. Denne gang på frispark fra skrått hold etter at Emilie Teige hadde blit forsøkt "slaktet" av en Ålgård-forsvarer som var altfor sent ute med den harde taklingen. Heldigvis endte det godt med Emilie, vel og merke etter en tur i ambulansen til SUS.

Dermed 3-0 seier, mye takket Karolines hat-trick.

Uka etter stod Hinna på motsatt banehalvdel i Hålå. Hinna kom med i pulja etter at Madla trakk seg i sommer. Og Hinna skulle vise seg å være et betydelig bedre lag enn forgjengeren.
Og skader, sykdom og jenter på tur skulle ikke gjøre saken enklere for Eiger-laget.

0-1 kom etter bare få minutter bak et noe passivt Eiger-forsvar. Og det kunne fort endt med ettpar mål til ila det første kvarteret til bortelaget. Men etterhvert jobbet hjemmelaget seg inn i kampen, og det var ikke direkte ufortjent da Stine Kvamsø bredsidet ballen i mål til 1-1 like før pause. Forarbeidet fikset innlånte Ragna Løyning fra j15.

I andre omgang var nok hjemmelaget det hvasseste laget totalt sett, men ingen flere mål og 1-1 var i grunnen et greit resultat.

Forsvaret og Marion i mål gjorde en god kamp mot et spillende Hinna-lag. På midtbanen ble det jobbet godt som alltid, og nevnte Ragna imponerte mot de betydelig eldre motstanderne. Fremme hadde spissene en tidvis vanskelig oppgave grunnet litt dårlige arbeidsbetingelser i form av for lite hjelp bakfra.

Men stå på videre jenter. Neste kamp er mot Øyvind Skadberg og Tonstad borte. Klarer dere kopiere forrige resultat dere gjorde der oppe så blir vi trenere imponerte;-))

Tott