G13 med seier over EIK

Første seriekamp etter sommerferien var borte mot EIK på Kiwibanen på Bakkebø mandag (bildet ovenfor er fra en tidligere anledning) og for en kamp det skulle bli. Guttene var virkelig på hogget hele kampen gjennom og viljen til å dra seieren i land har vel sjelden vært større. For seier ble det med 2-0 mot et godt EIK lag som ikke hadde tenkt å gi ved dørene og som også hadde 2 skudd tverrliggeren.
Første omgang var preget av to lag som ville mye der spillet bølget frem og tilbake uten at noen av lagene klarte å score. 0-0 til pause ga nok et riktig bilde av kampen.
I pausen ble det gjort noen grep der blant annet Simen Omdal ble flyttet opp som spiss for å se om vi kunne skape litt mer målsjanser. Simen jobbet bra som enslig spiss og etter 10-15 minutter fikk han et oppspill som han fikk kontroll på, driblet av et par EIK spillere og skjøt ballen hardt til side for keeper og 1-0 til Eiger.
Eik hadde på ingen måte gitt opp og kjørte på fremover, men et for dagen solid og disiplinert forsvar tok seg av det meste av farligheter foran Eigermålet. Her må også nevnes alle de returløpende midtbanespillere og vinger sto for, kjempebra.
2-0 målet sørget Markus Skåra Hultmann for etter et gunstig brudd på midbanen, der han fyrte av et skudd som gikk i en fin bue over keeper og til stor jubel blant spillere og foreldre.
Guttene skal ha ros for en vel gjennomført kamp der innsatsen og viljen til å jobbe for hverandre og laget var fremtredene. Ekstra gledelig er det også å se den flotte fotballen vi vet guttene er i stand til å spille var tilstede i store deler av kampen.

"Aldri gje opp"

JAH