Strålende innsats av Akademijentene!!Fredag satte 13 flinke og spente Eigerjenter seg på flyet for å reise til Hamar for å delta i en eliteturnering. Troppen var dessverre litt liten da noen måtte melde forfall grunnet skole og skade, men du verden som de 13 gjenværende leverte! 
Første kamp mot Hønefoss er det beste vi noensinne har sett av jentene. Høyt tempo, strålende innsats og fin fotball var underholdningen de gav oss 6 medreisende foreldre. Kampen endte 1-1 etter at Eigers mål ble scoret av Karoline Skåra etter corner av Ragna Løyning. Skulle gjerne hatt seier da det var Eiger som styrte kampen og hadde de største sjansene, men man var godt fornøyde siden Hønefoss leder klart sin hjemlige serie. 
Kamp nr.2 mot Ready var ikke av like god kvalitet, men nok en gang var innsatsen upåklagelig. Ine Bilstad nettet to ganger med flotte løp på høyre kant. Første mål etter supert trekantspill med Karoline Skåra mens det andre målet ordnet hun så og si selv. Når forsvaret og keeperne tok lurven av alle motgående angrep, kunne Eigerjentene juble fortjent over 2-0 seieren ved kampslutt. 
Siste innledende kamp ble spilt på selveste Briskeby stadion mot Byåsen. På-knappen var på ny funnet og jentene spilte nok en kjempekamp. Flotte kombinasjoner og flinke jenter ga publikum mye å klappe for. Ragna Løyning sitt 1-0 mål var bevis på at innsats og fart er to gode egenskaper. Dessverre ble denne kampen litt ødelagt av en dommer som ikke dømte mål på Anna Elin Seglem sitt skudd i tverrligger og ned bak streken, håpløse offsider og til og med et straffe imot da vår forsvarspiller ble dyttet. Både Byåsen og andre tilskuere sa til oss etterpå at vi ble regelrett ranet for seieren. Uavgjort 1-1 er egentlig bra mot nok et topplag som leder serien sin, men når kampen forløp slik den gjorde var vi litt snurte etterpå. 
Kvartfinalen søndag var mot Fron I serien som Fron leder klart scorer de 6 mål i snitt pr.kamp, så vi visste at dette kunne bli en vanskelig kamp å vinne. Istedenfor var det vi som startet best.  Alt etter 3 minutter hadde Eigerjentene hatt to toppsjanser som Anna Elin Seglem med litt mer flaks kunnet scoret på. Slik som kampen forløp med hennes innsats hadde det også vært fortjent om hun scoret. Kampen bølget frem og tilbake og vi skjønte fort at Fron var et lag som kunne spille god fotball. Topp innsats og konsentrasjon var eneste motangrepet vi kunne ha. Og det gjorde jentene til gangs. Kampen var en jevn batalje og måtte avgjøres på straffespark. Dessverre var det kun Karoline Skåra som traff på de 3 innledende straffene, mens Fron scoret på sine, dermed var cupeventyret ute. Talentcupen har allikevel vist at Eigerjentene kan hamle opp med de beste i landet når innsats og tæl er på topp. En kjempekjekk opplevelse for de 7 jentene fra 2000 og 6 jentene fra 2001 og trener Jarle Gløpstad som fikk det beste ut av mannskapet sitt. De kunne reise hjem fra cupen med 4 spilte kamper og ingen tap etter ordinær tid.
Nå starter høstkampene for de forskjellige lagene og nye utfordringer venter. Mye god trening - både på egne lag og på Eigers gode akademi er blant høstens utfordringer..
Kirsti Elin :)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn