Til topps igjen

J18 vant lørdagens spennende finale i a-sluttspillet i Frederikshavn. Som i 2012 da majoriteten av disse jentene vant for første gang, ble det hele avgjort på straffespark-konkurranse.
Dallas Texans Soccer Club var favoritter før finalen etter at de slo Eigerjentene i begge oppgjørene i gruppespillet. Amerikanerne tok også ledelsen da de kontret etter en stor Eigersjanse.
Først på overtid kom utlikningen ved Stine Kvamsø. Da var allerede flere spillere ute med skade, uten at moralen sank av den grunn. Tvert imot - tapre Eigerjenter jobbet knallhardt og da
ekstraomgangene ble målløse var det klart for straffespark. Den forløp som følger:
Eiger bom - DTSC mål 0-1
Eiger bom - DTSC bom 0-1
Eiger mål Kamilla Vigrestad - DTSC bom 1-1
Eiger mål Stine Kvamsø - DTSC mål 2-2
Eiger mål Therese Figved - DTSC mål 3-3
Eiger mål Karen Løyning - DTSC mål 4-4
Eiger mål Ingeborg Løyning - DTSC bom 5-4

Eiger vinner kampen 6-5

"Sølvtøy" ble det også til G15 som vant B-finalen mot Euro Sports Brasil. Etter at det stod 0-1 ved pause utliknet Håvard Tengesdal i 2 omgang.
Som i jentenes finale måtte det straffespark-konkurranse til for å kåre en vinner og her var Eiger best.

G15 sammen med Euro Sports Brasil

J16s B-finale endte med tap av den bitre sorten. Jentene viste hva som bor i dem da de hentet inn NSAs 2-0 ledelse, men da amerikanerne scoret et tredje mål like før slutt, rakk Eigerjentene aldri å svare. Karoline Skåra og Marthe Sønstadbø sørget for målene.

J16 i årets Cup No.1