Klar for finale(r)!

Eigers J18 er finalegrossister i Cup No.1 i Danmark. Fredag sikret de ny finaleplass i a-sluttspillet da Bremerhaven ble slått 6-0. Lørdag venter Dallas Texans Soccer Club i finalen klokken 1300. Texanerne har slått Eiger 1-0 og 2-1 i innledende kamper, så det er ingen tvil om at det er en sterk motstander Eigerjentene skal bryne seg på.

J15 tok seg også til det gjeve a-sluttspillet, men 3 strake tap her endte jentenes cupeventyr for i år.
J16 har virkelig fått opp dampen på slutten av årets Cup No.1 og spiller finale i b-sluttspillet lørdag kl.0900. Semifinalen fredag mot Kvissel / Ravnshøj ble vunnet på overbevisende vis med en 5-0 seier. I lørdagens finale står amerikanske NSA på motsatt banehalvdel.
Også G15 spiller b-finale lørdag. I fredagens kvartfinale ble først FFI 3 eliminert med 5-2, før Kvissel / Ravnshøj måtte bite i gresset i en spennende semifinale. I lørdagens finale møter de røde og blå Euro Sports fra Brasil.

Søskenlaget var ferdigspilt allerede torsdag, mens G16 røk ut av b-sluttspillet med 5-0 tap for arrangørklubben Frederikshavn fredag.
J13 tapte sin semifinale i b-sluttspillet på straffespark-konkurranse etter at stillingen ved ordinær tid var 1-1.
Juniorlaget har kun vunnet en kamp i årets Cup No.1. Her påførte riktignok Eigerguttene Bangsbo / Freja sitt eneste tap i innledende kamper, men juniorlaget gjorde heller ingen furore i b-sluttspillet og tapte her for FFI 2.

Men i morgen gjelder det altså å sikre seg sølvtøy med hjem fra Danmark. Kampene har avspark:
J16 b-finale lørdag 0900
G15 b-finale lørdag 1015
J18 a-finale lørdag 1300

Resultater fredag:
KLASSE
Søskenlag (G11)   Resultat Målscorere
Ferdigspilt torsdag

G15 B-sluttspill kvartf.
Eiger FK FFI 3 5-2 Jim Puntervold (2), Øyvind Garpestad (2),
Kristian Brekke
  B-sluttspill semif.
Eiger FK Kvissel/Ravnshøj IF 3-2 e.e.o Øyvind Garpestad, Kristian Brekke, Emil Leidland

G16 B-sluttspill semif.
Eiger FK FFI 0-5

G19 B-sluttspill semif.
FFI 2 Eiger FK 2-1 Vebjørn Karlsen

J13 B-sluttspill semif.
Scandia United S.A Eiger FK 6-5 str. (1-1 ord.) Stine Tollefsen

J15 A-sluttspill
Eiger FK Team 10 1-3 Marte Sønstadbø

J16 B-sluttspill semif.
Eiger FK Kvissel/Ravnshøj IF 5-0 Karoline Skåra (2), Luwam Ghilom, Ine Bilstad,
Ragna Løyning

J18 (Innledende)
Eiger FK Bremerhaven 6-0 Martine Klippen (2), Thea M.J.Refsland, Stine Kvamsø
      Live Jørgensen, Julie A. Anfinsen.

.