Oppdateringer fra torsdagens kamper

Live Jørgensen (bildet til venstre) og Theoline B. Simons (til høyre) viser noen av kontrastene i årets Cup No.1. Mens Live scoret imponerende 6 mål i dagens storseier for J18 mot tyske Bremerhaven, tilbragte Theoline fra J15 onsdag kveld på sykehus i Hjørring.
Også i dagens kamper er det levert varierende prestasjoner fra de 8 Eigerlagene. Junior (G19) tok sin første seier, mens de aller yngste - søskenlaget, igjen møtte et svært godt lag i polske Gwardia og røk på stortap. J16 tok en sterk seier mot NSA fra USA.
Dagens resultater:
KLASSE