Kampoppdatering fra Danmark!

Dag 2 med kamper i årets Cup No.1 har også gitt variable Eiger-resultater, men stemningen i Frederikshavn er uansett god.
Søskenlaget som stiller i G11 klassen og består av både gutter og jenter, møtte et lag som stod med 3 strake seire og 33-0 i målforskjell i siste innledende kamp. Tap på 16-0 var selvsagt mye, men russerne var knakende gode. G11 havner i b-mellomspillet og møter polske Gwardia 2 i første kamp torsdag..

G15 tok i dag sitt første poeng og havner også i b-sluttspillet. Møter sterke NSA fra USA i sin siste innledende kamp torsdag.
G16 tok sin første seier i dag og har en liten teoretisk sjanse til å nå a-sluttspillet med storseier i siste innledende kamp torsdag. Men da må også andre resultater gå Eigers vei.

G19s videre skjebne ender nok også med b-sluttspill. Kveldens kamp mot FFI 1 endte med 0-4 tap. Laget tapte også noe ufortjent mot Vedavågen tirsdag.

Eigers J13 lag består av 11 og 12 årige jenter og har som ventet møtt sterk motstand. Likevel var de nær ved å få med seg poeng mot Ålgård onsdag.

J15 er klar for mellomspill. Møter San Fransisco Seals og Kolding torsdag og Team 10 som de spilte 0-0 mot i innledende kamper på fredag.
J16s ene seier og to tap sender jentene til b-semifinalen med relativt stor sikkerhet.

To tap mot ballsikre Dallas Texans Soccer Club, men seier mot FFI, gir håp om avansement til finale for Eigers meritterte J18 lag.
Da må de to oppgjørene mot tyske Bremerhaven og en ny kamp mot FFI helst ende med seier.

Resultater onsdag:
KLASSE
Søskenlag (G11)   Resultat Målscorere
Spartak-Novosibirsk Eiger FK 16-0

G15
Pro Touch SA Eiger FK 2-2 Øyvind Garpestad, Odd Eirik Ellingsen Nodland
FFI-2 Eiger FK 2-1 Odd Eirik Ellingsen Nodland

G16
Eiger FK Bremerhaven 0-6
Eiger FK CMC, Morocco 2-1 Tord S. Rasmussen, Kristoffer Strimp

G19
Eiger FK FFI:1 0-4