Årets Cup No.1 nærmer seg

Årets høydepunkt for mange - Cup No.1 i Frederikshavn nærmer seg med stormskritt. Allerede til helgen reiser den første delegasjonen til Danmark, men det offisielle programmet starter først mandag med innmarsj kl.1845.
Tirsdag morgen starter så kampene der G16 er første Eigerlag ut når polske KS Raszyn står på motsatt banehalvdel kl. 1030.
Spillere fra 22 nasjoner stiller på årets Cup. Eiger deltar med 8 lag og 114 spillere og et langt større antall foreldre, søsken og andre familiemedlemmer.
Vi vil prøve å få dekket turneringen her på eigerfk.no, med resultater og annen relevant info.
Kampoppsett til de innledende kampene finner du i vedlegget lenger nede på siden. Og på denne siden vil også resultatene dukke opp etter hvert.