J13 til topps i Kristiansand

J13-Gimletroll2012Eigers J13 lag gikk søndag helt til topps i Gimletrolls vintercup. I finalen ble et forsterket Hinnalag slått 2-1. Stillingen ved pause var 1-0 til Eiger etter mål av Thea Refsland. Utlikning av Hinna i andre omgang gjorde det mer spennende enn de fleste Eigersympatisørene satte pris på. Kampen måtte dermed avgjøres på såkalt golden goal og nok en gang var det Thea Refsland som sørget for nettsus og den store horden av Eigersympatisører kunne slippe jubelen løs.
Dagen ble innledet med semifinalekamp mot Lyn - en kamp Eiger vant 2-1 etter mål av Anna Tollefsen og Stine Kvamsø

Det andre jentelaget - J13-2 kan også være bekjent av innsatsen. 12 åringene på dette laget var med for å lære og kom hjem med en god følelse etter å ha hengt svært bra med i alle kamper mot et år eldre spillere. I semifinalen i b-sluttspillet søndag ble det 2-0 tap mot Skeid

G13 startet søndagen på beste vis da Hinna ble slått 2-1 i 1/8 finalen søndag morgen. Målene sørget Espen Larsen og Petter Ellingsen Nodland for. Turneringen endte imidlertid i kvartfinalen senere søndag da Våg tok en klar 5-2 seier. Her var det Jørgen Myklebust og Sander Haugstad som nettet for de røde og blå.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn